Abonnementsartikel

Den nye Sportsman XP 1000 S ser rå ud på den rigtige måde. Og det er ikke kun udseendet, vi taler om. Chassis og aksler er blevet forstærket, hvilket har optimeret maskinens kraftoverføring. Det betyder en endnu højere ydeevne. Derfor er transmissionen også blevet forstærket med nye og stærkere komponenter med et resultat på 25 procent mere styrke.

Bedre vejgreb

Polaris Sportsman XP 1000 S har servostyring med "Anti-kick-back" funktion, så man ikke mærker stød og rystelser i styretøjet, selv om underlaget er meget ujævnt. Hertil kommer, at maskinen har dobbelt A-arme, hvilket sammen med Duro PowerGrip V2-dækkene betyder bedre affjedring og vejgreb ved aggressiv kørsel eller i ujævnt terræn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Også affjedringen er blevet forbedret. Pressefoto.

Motoren er en 2 cylindret 4-takt SOHC motor, der leverer 89 HK. Den har overliggende knastaksel, højt drejningsmoment og acceleration. Ladesystemet har fået et boost, og det giver mulighed for brug af strømkrævende, elektrisk tilbehør, blandt andet et lækkert LCD-display med Bluetooth.

Power og råstyrke

Endelig er designet peppet godt op med et par halogen-forlygter, der giver maskinen et udtryk af power, råstyrke og temperament.

Polaris Sportsman XP 1000 S kan indregistreres som traktor eller til godstransport.

rich-media-3
Duro PowerGrip V2-dækkene giver bedre vejgreb ved aggressiv kørsel eller i ujævnt terræn. Pressefoto.