Abonnementsartikel

Uanset om du skal slibe eller polere træ, sten eller andet, så skal du enten have gang i hænderne eller en maskine. Og hvorfor dog ikke vælge maskinen, for at spare lidt på kræfterne.

Denen måneds præmie i Fritismarkedets Facebook-konkurrence er en håndholdt all-round slibemaskine til både slibning elelr polering af for5 eksempel træ, sten eller fliser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

"Rénovateur extérieur"

På maskinen monteres stålbørster, sandpapirsruller, polerruller eller stofruller - afhængigt at arbejdets karakter - og de kører parallelt med overfladen til det emne, man vil bearbejde.

På fransk kalder producenten denne maskine for "Rénovateur extérieur", og på dansk bliver det til en maskine til udendørs renovering.

Det er nemt at styre slibemaskinen, da den er udstyret med to håndtag. Den er forsynet med en kraftig 1300 watt motor, som kan reguleres i hastighed fra 900 til 3.200 o/min. Desuden kan man tilslutte en slange til udsugning af støv, hvilket kan være praktisk, når man arbejder med slibning og lignende.

Ny konkurrence hver måned

Konkurrencen løber hele august måned, men fortvivl ikke, hvis du ikke bliver den heldige vinder i denne omgang. Hver måned starter vi nemlig en ny konkurrence. Hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, og så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmien udtrækkes først i september, og vinderen får besked via Facebook.

Vejledende udsalgspris for præmien er 895,- inklusive moms, og den leveres inklusiv et stk. Ø100 mm messingbørste med en bredde på 120 mm. Sponsor for præmien er PrimusDanmark

rich-media-3
Blandt udvalget af ekstraudstyr kan man for eksempel tilkøbe en polerrulle. Pressefoto.