Abonnementsartikel

Med aflysninger på stribe over sommeren, har der ikke været mange muligheder for at udstille og fremvise maskiner i Danmark. Men i slutningen af august er det nu muligt at komme tæt på Danmarks traktorgiganter, når Tivoli og Landbrug & Fødevarer afholder "landbrug på plænen" i weekenden den 29. og 30. august, som en del af en større mad- og vinfestival, der løber fra 29. august til 20. september.

Valtra er til stede på plænen med en orange Valtra T234D med en læderkabine, og alle interesserede kan komme op og opleve at sidde i førersædet. Maskinudstillingen kan kun opleves i tivoli den sidste weekend i august.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os til at komme ud blandt interesserede igen med vores maskiner. Der har ikke været mange anledninger herover sommeren til at have den fysiske kontakt, derfor bliver det rigtig dejligt at komme ud med maskinerne igen, og så gør det da slet ikke noget, at det er med en så prominent placering som plænen i Tivoli, fortæller sales manager hos Valtra, Jimmi Ravnborg, og fortsætter:

Landmænd til byen

- Lige nu arbejder hele landbruget på højtryk for at høste årets udbytter. Det betyder mange timer i enten en traktor eller mejetærsker ude i markerne. Nu flytter vi landmandens hverdag til byen, hvor vi forhåbentlig kan vi bidrage til at føre landbruget og hverdagen derude tættere på byen til de mennesker, der måske kun har oplevet traktorerne ved at køre bag ved dem på landevejen eller kørende på markerne.

Landbrugsudstillingen arrangeres af Dansk maskinhandlerforeningen og er en del af en større mad- og vinfestival, der skal sætte en streg under København som gastro-by.

Festivalen har derudover som ambition at skabe en bedre forbindelse mellem landmænd, forbrugere og kokke.