Nostalgien var i top til årets Høstdag hos Rebild Veterantraktorklub.

Ved Viergaarden nær Skørping i det nordjyske, blev der lørdag den 22. august afholdt Høstdag 2020 arrangeret af Rebild Veterantraktorklub. Mange forskellige høstmaskiner af ældre dato var mødt op til arrangementet, for at høste vårbyg.

- Heldigvis har vejret været med os her i dag, vi var dog lidt i tvivl om det blev det til noget, da de sidste dage har været præget af ustadigt vejr. Men det har holdt tørt det meste af dagen, og vi fik høsten i hus, lyder det fra Jørn Larsen, én af arrangørerne af Høstdag 2020 hos Rebild Veterantraktorklub.

Arrangementet blev overværet af mange nysgerrige, og man gætter på, at der har været 200 besøgende i løbet af dagen. Det er man rigtig godt tilfreds med hos Rebild Veterantraktorklub.

- Der var i alt 20 maskiner af forskellige karakter tilmeldt arrangementet, og jeg vil tro der var omkring 200 besøgende forbi i løbet af hele dagen. Det er andet år i træk, at vi afholder høstdagen, og vi forventer at gentage successen igen i 2021. Til de interesserede afholder vi majs snitte-dag den 10. oktober, så det ser vi frem til, fortæller Jørn Larsen.

rich-media-1
Ford 5000 med JF MS707.
rich-media-2
Dronningborg D1200 med dannebrog i baggrunden.