Abonnementsartikel

Ved Viergaarden nær Skørping i det nordjyske, blev der lørdag den 22. august afholdt Høstdag 2020 arrangeret af Rebild Veterantraktorklub. Mange forskellige høstmaskiner af ældre dato var mødt op til arrangementet, for at høste vårbyg.

- Heldigvis har vejret været med os her i dag, vi var dog lidt i tvivl om det blev det til noget, da de sidste dage har været præget af ustadigt vejr. Men det har holdt tørt det meste af dagen, og vi fik høsten i hus, lyder det fra Jørn Larsen, én af arrangørerne af Høstdag 2020 hos Rebild Veterantraktorklub.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Arrangementet blev overværet af mange nysgerrige, og man gætter på, at der har været 200 besøgende i løbet af dagen. Det er man rigtig godt tilfreds med hos Rebild Veterantraktorklub.

- Der var i alt 20 maskiner af forskellige karakter tilmeldt arrangementet, og jeg vil tro der var omkring 200 besøgende forbi i løbet af hele dagen. Det er andet år i træk, at vi afholder høstdagen, og vi forventer at gentage successen igen i 2021. Til de interesserede afholder vi majs snitte-dag den 10. oktober, så det ser vi frem til, fortæller Jørn Larsen.

rich-media-2
Ford 5000 med JF MS707.
rich-media-3
Dronningborg D1200 med dannebrog i baggrunden.