Abonnementsartikel

I forbindelse med at Campen Auktioner for nyligt afholdt "Unique Foal"-auktion, er der efterfølgende lavet en større evaluering over forløbet samt de idéer og input der kom i forbindelse med auktionen.

Det skriver Campen Auktioner i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er kommet meget input fra Unique-auktionen, som vi kan finjustere og forbedre. Jeg mener at man kan dygtiggøre sig hele livet, og konstruktiv kritik kan bruges meget positivt, hvis man blot vil lytter til, hvad folk har på hjerte, siger springrytter og staldejer Charlotte Schreiber.

Salærfri for køber

Et af de konkrete ønsker, der nu bliver ført ud i livet, er en netauktion, hvor det bliver salærfrit for køber. Ønsket blev fremlagt for auktionarius Finn Campen, der efter kort betænkningstid, sagde: "Vi gør det".

Den første kollektion under de nye forhold går online fra mandag d. 7. september og der kan bydes frem til torsdag d. 17. sept. Blandt føllene er der danskavlede føl efter både danske og udenlandske hingste.

På dressursiden repræsenteres føl efter blandt andre D`Avie, Fahrenheit, Danone I, Finest, BH Zackery, BH Kingston, Vitalis og Millenium. På springsiden er der afkom efter Todt un Prince, Hardrock Z, I`m Special de Muze, Bøgegårdens Zidane, Carrera VDL og Jewel Ask med flere. Udover de mange nye føl vil der også være 3 gengangere fra Unique Foal auktionen.

Auktionerne bliver holdt som to separate auktioner, der afsluttes torsdag d. 17 sept., dog med en times mellemrum. Dressurføllene afsluttes kl. 19.15 og springføllene kl. 20.15.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Hesteavlernes Efterårsauktion"

Udover septemberauktionen er endnu en netauktion uden købersalær allerede planlagt. Der er tale om "Hesteavlernes Efterårsauktion", der er en auktion over 1-3 års, rideheste og avlshopper.

Denne auktion vil løbe af stablen midt i oktober.

- I processen med skabelsen af Unique Foal-auktionen og Hesteavlernes Følauktioner, har der været mange henvendelser fra folk der har spurgt "hvornår laver i en auktion over vores 1 og 2 års heste", så det afprøver vi nu, siger Charlotte Schreiber.