Abonnementsartikel

Det er ikke ofte, at vi herhjemme har store auktioner med masser af veterantraktorer. Derfor er det en god idé en gang imellem at skele til udlandet.

Og det er lige nu, at du skal være oppe på mærkerne, hvis du går rundt og leder efter en helt speciel veterantraktor. Om cirka fem dage går en kæmpeauktion i gang i Holland, og der er over 150 veterantraktorer til salg - 42 forskellige mærker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bag auktionen står det hollandske auktionsfirma VDI Auctions, der er et globalt auktionshus, som beskæftiger sig med auktion med blandt andet brugte landbrugstraktorer. I dette tilfælde en kæmpe samling af veteraner.

Auktionen starter mandag den 14. september kl. 17.00 og slutter mandag den 21. september kl. 19.00.

Kendte og sjældne mærker

Blandt de over 150 veterantraktorer kan nævnes kendte mærker som Volvo, Deutz, Fendt, Ferguson, Fiat, Ford og Fordson, men der er rigtig mange forskellige navne. Hvad med for eksempel en Guldner, en Hürlimann, en Lamborghini, en Rumely Oil Pull eller en Warchalowski?

Der burde være store chancer for at finde lige netop den, du leder efter. Under alle omstændigheder er der masser at kigge på.

Auktionerne på VDI Auctions er for både enkeltpersoner og virksomheder. Det eneste, der kræves, er, at du opretter en bruger på adressen www.vdiauctions.com, hvilket ikke koster noget. Salærgebyret er på seks procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Eneste ulempe er selvfølgelig, at veteranen skal hentes i Holland.