Lyt til artiklen:

Skræddersy dit eget badeværelsesmøbel

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Abonnementsartikel

Fremover behøver badeværelsesmøblet ikke kun være standardiseret. Nu kan forbrugere og arkitekter med hjælp fra firmaet Mosaikhjørnet sammensætte unikke og personlige badeværelsesmøbler, når konceptet Custom lanceres med mange kombinationsmuligheder.

Mosaikhjørnet har netop indgået et samarbejde med en italiensk møbelproducent om skræddersyede løsninger på badeværelsesmøblementet. Konceptet hedder Custom og skaber helt nye muligheder for at sætte sit personlige præg på interiøret til badeværelset.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Individuelle behov

- Vi mærker en stigende efterspørgsel på skræddersyede møbelløsninger, og det er derfor med stor entusiasme, at vi nu kan imødekomme dette ønske på badeværelset. Med konceptet er vi i stand til at tilgodese individuelle behov, så vores kunder kan skabe lige præcis de løsninger, der passer bedst ind i projektet derhjemme, fortæller Thomas Schøsler Lindholm, som er retail design manager hos Mosaikhjørnet.

De nye badeværelsesmøbler fås i 17 forskellige kollektioner, hvor flere tilføjes løbende, som repræsenterer hver sin genre inden for møbelkunsten. Konceptet byder på næsten uendelige kombinationsmuligheder af alt fra skuffer, låger, bordplader, spejle, fliser, farver og endda på specialmål. Som noget helt unikt kan forbrugere og arkitekter vælge badeværelsesmøblets farve efter eksempelvis fliserne på væggen eller i en hvilken som helst RAL-farve.

rich-media-2
Eksempel på badeværelsesmøbel med komponenter fra Mosaikhjørnet. Pressefoto.

- Vi kan levere løsninger til ethvert behov. For eksempel kan vi få produceret badeværelsesmøblet i specialmål, og det er især at foretrække til mange storbylejligheder, hvor pladsen kan være ekstra trang - eller til de mere arkitektoniske projekter, hvor der stilles høje krav til møbeldesign og eksklusive materialer. Derudover kan man opnå et helstøbt udtryk ved at matche møblets flise på bordpladen med væggene, og det sætter prikken over i'et med sådanne gennemførte detaljer, fortæller Thomas Schøsler Lindholm.

Mosaikhjørnets nye butik i Aalborg er blevet bygget op omkring det nye koncept, hvor både arkitekter, håndværkere og boligejer kan udforske konceptets mange muligheder. Desuden lagerføres et udvalg af møblerne i udgaver, som Mosaikhjørnet har designet i samarbejde med producenten.

rich-media-3
Eksempel på badeværelsesmøbel med komponenter fra Mosaikhjørnet. Pressefoto.