Lyt til artiklen:

Brugte minilæssere bliver som nye

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Abonnementsartikel

Udover at sælge fabriksnye minilæssere, har Avant Danmark en ekstra hal, der også er fyldt med minilæssere. Ved første øjekast ser de ud til at komme lige fra fabrikken, men der er faktisk tale om brugte maskiner.

Avant Danmark har nemlig valgt, at alle firmaets brugte Avant-maskiner bliver totalrenoverede. Det betyder også, at man giver en ny seks måneders 100 procents garanti på de brugte minilæssere - uanset timetal og alder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Resultatet af renoveringen er, at de gennemrenoverede Avant minilæssere er både kosmetisk og mekanisk er i virkelig god stand, men prismæssigt ligger de et par niveauer under de nye minilæssere.

- Renoveringsprocessen er typisk meget omfattende, men til gengæld er minilæsserne næsten som nye. Nogle gange får jeg et chok, når jeg ser opgørelserne efter renoveringerne, men jeg ved, at renoveringerne ender med at komme både os og kunden til gode, siger Jørgen Jensen, ejer af Avant Danmark, og fortsætter:

- Kunderne får færre nedbrud, og da vi lever af glade og tilfredse kunder, kommer det naturligvis også os til gavn.

rich-media-2
En Avant 225 har fået nyt liv og er atter på græs. Pressefoto.

Totalrenovering

Som nævnt er er renoveringerne til tider temmelig omkostningsrige. - Vi piller simpelthen maskinen helt fra hinanden, når vi får den ind på vores værksted. Herefter trykmåler vi alle komponenter, og alt der ikke måler rigtigt bliver skiftet. Det er alt fra bolte, bøsninger, slanger, og hele motoren, hvis det er nødvendigt. Rent kosmetisk skifter vi skjolde, sandblæser, sliber og maler, for at kunden får en maskine, der ser fuldstændigt ud som ny, uanset om maskinen har kørt 200 eller 6.000 timer, fortæller Jørgen Jensen.

Ifølge Avant Danmark har det givet rigtig god mening at gennemrenovere minilæsserne, fordi kunderne pludselig ikke er så bange for at købe en maskine med et par timer på klokken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For kunderne giver det også rigtig god mening. De får en pæn og yderst velfungerende minilæsser, men slipper for at betale den fulde pris for en ny maskine, siger Jørgen Jensen.

BILLEDTXTERAvant Danmarks brugte maskiner bliver totalrenoveret og fremstår som nye. Pressefoto.

En Avant 225 har fået nyt liv og er atter på græs. Pressefoto.