Lyt til artiklen:

Nyt spændende digitalt magasin med maskiner

00:00
Hastighed: ???x
02:17

Abonnementsartikel

FBG Medier lancerer et helt nyt og gratis digitalt magasin til alle, der ønsker inspiration og et samlet overblik over maskiner inden for landbrug, entreprenør og have-park. Annoncerne er sorteret blandt andet efter mærke og model, for eksempel alle New Holland T7 eller alle John Deere 6150.

Magasinet BrugtPro Premium indeholder udelukkende udvalgte premium-maskiner, der lever op til specifikke kriterier. Det giver læserne et overblik over de nyeste og mest attraktive maskiner, der er til salg på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle annoncerne i BrugtPro Premium er interaktive. Det betyder, at man kan klikke på annoncerne og blandt andet få flere informationer, flere billeder og eventuelt video.

I øvrigt vil magasinet også indeholde relevante branchenyheder og vores populære PowerFocus, der er en vurdering af interessante brugte maskiner.

Magasinet BrugtPro Premium udkommer 26 gange årligt. Det er gratis for alle og er tilgængeligt via vores portaler maskinbladet.dk, maskinteknik.dk, gronteknik.dk og fritidsmarkedet.dk, og som en ekstra service kan man få BrugtPro Premium tilsendt på e-mail, når det udkommer. Du kan også tilgå BrugtPro Premium fra vores nye medieapp.

- Vi har løbende modtaget opfordringer fra vores læsere, som har efterlyst et medie, der giver overblik, ro og tid til fordybelse - fuldstændig som et trykt medie gør. Og i øvrigt skal magasinet BrugtPro Premium ses om et supplement til vores populære søgemaskine og trykte medier, siger administrerende direktør Jørgen Lindhard, FBG Medier.

- Vi har allerede i forbindelse med lanceringen oplevet meget stor tilslutning, bred opbakning og begejstring for produktet hos annoncørerne, og vi håber, at læserne også tager godt imod BrugtPro Premium. Vi håber, at de ser det som et fedt inspirationsmedie og opslagsværk, der giver overblik, siger Jørgen Lindhard, som håber, at du også finder det nye magasin spændende og inspirerende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klik her og se det nye magasin.

Klik her og læs mere om BrugtPro Premium. Her kan du tilmelde dig, så du får en mail, når BrugtPro Premium udkommer og finde links til vores medieapp, som indeholder det nye magasin.