Lyt til artiklen:

Vind transportabelt overvågningskamera

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Hvis du gerne vil følge hesten i traileren, når I er på tur, holde øje med gårdspladsen eller indhegningen, så er det nu, du skal deltage i Fritidsmarkedets månedlige Facebook-konkurrence.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne måneds præmie er nemlig et Luda FarmCam Mobility overvågningskamera med mange anvendelsesmuligheder. Kameraet kommer med SIM-kort, så det kan bruges uden at være koblet op på dit netværk. Du skal bare sætte kameraet op, hvor der er mobildækning (3G/4G).

Kameraet har en indbygget bevægelsessensor, og du har mulighed for at modtage en SMS eller en e-mail, når kameraet registrerer bevægelser.

rich-media-2
Overvågningskameraet har en værdi af 3.250 kroner inklusive moms. Pressefoto.

Masser af muligheder

Udover varme- og bevægelsessensoren, leveres kameraet med et indbygget SD-kort på 16 GB, så optagelserne gemmes, og det har zoom-funktion, nattesyn, alarm og tovejs-lyd. Du kan selvfølgelig også tilgå optagelserne fra din smartphone med app'en MyLudaFarm.

Luda FarmCam Mobility leveres inkl. et genopladeligt batteri, der holder strøm i op til to måneder, afhængig af brug Vær opmærksom på, at for at opnå fuld udnyttelse af både kamera og app, skal du købe et abonnement hos LudaFarm. Alternativt kan du bruge dit eget SIM-kort.

Vinderen udtrækkes den 1. december og offentliggøres på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Luda FarmCam Mobility er sponseret af P. Lindberg og har en værdi af 3.250 kroner inklusive moms.