Lyt til artiklen:

Ny generation af 90 kubik motorsave

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Ifølge Husqvarna kan skovarbejderne godt begynde at glæde sig til 2021. For her vil producenten afsløre deres næste generation af 90 kubik motorsave.

- Vores nye generation af 90 kubik motorsave er designet til at overgå resultaterne fra de ikoniske forgængere som 281 XP, 288 XP og 395 XP, fortæller salgsdirektør for Husqvarna Danmark, Michael Schösser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har styrket ydeevnen, optimeret vægten og forbedret balancen - alt sammen uden at gå på kompromis med holdbarheden. Resultatet er en power-sav, der skærer sig igennem skovarbejdet effektivt og sikkert.

Udviklet af brugerne

I en pressemeddelelse om den nye generation motorsave, fremhæver Husqvarna, at de nye 90 kubik save er udviklet sammen med professionelle skovbrugere og træplejere fra hele verden for at sikre, at saven imødekommer brugernes behov. Og med fokus på ydeevne, manøvredygtighed og pålidelighed.

Skrappe emissionskrav

En anden afgørende faktor i udviklingen af den nye generation af 90 kubik save har været at overholde de strikse emissionsregler, som ældre save ofte ikke lever op til. Kunsten har været at finde balancen mellem max power og mindst miljøpåvirkning. Og det, mener Husqvarna, er lykkedes med de kommende save.

Selv de tykkeste træer

De nye save er udstyret med Husqvarnas X-Cut-kæde og nye professionelle letvægts-sværd. Det gør savene velegnede til selv tungt og krævende arbejde.

Husqvarna forventer at lancere den nye generation af 90 kubik save i andet halvår af 2021.