Lyt til artiklen:

Moderne sikkerhedshjelm

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Abonnementsartikel

Uanset om man som privatperson eller professionel skovarbejder har med træfældning og motorsave at gøre, så er sikkerhed en væsentlig faktor. Det ved alle professionelle, men desværre kniber det lidt ind imellem for alle os andre.

Sikkerhedsudstyr er derfor ekstremt vigtigt, og lige som med så meget andet, så bliver der udviklet på både sikkerhedsstøvler, bukser, arbejdshandsker og meget mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og nu kommer der en helt nyudviklet sikkerhedshjelm fra producenten Stihl. Der er tale om den nye hjelm, Advance X-Climb, der kombinerer et moderne design med sikkerhed.

Hjelmen er egnet til såvel arborister, der arbejder i højden, som skovarbejdere og seriøse private personer, der arbejder nede på jorden.

- Advance X-Climb er både flot og funktionel med opdateret design med gennemluftning og justerbar inderhjelm, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Trygt arbejdsmiljø

Den nye Advance X-Climb er udstyret med reflekser, som gør brugeren synlig og hjælper med at opnå et mere trygt arbejdsmiljø i den mørke tid af året. Hjelmen har hagerem med magnetisk spænde og er EN-godkendt til arbejde i træer og på jorden.

- Hjelme har som regel en levetid på op til fem år fra produktionsdatoen, men påvirkes naturligvis også at forskellige ydre faktorer, for eksempel UV-stråler. Til det formål har Advance X-Climb en indikator, som viser, hvornår det er tid til at skifte hjelm på grund af UV-eksponering, forklarer Henrik Tångberg.Advance X-Climb leveres komplet med hjelm, høreværn og netvisir i slidstærkt nylon.