Abonnementsartikel

Mandag den 16. november har samlere og andre interesserede mulighed for at byde på en stor og unik modeltraktor og maskinsamling, bestående af mere end 300 maskiner fra England, Tyskland med flere.

Samlingen består primært af 1:32 Valtra og Valmet, men blandt andet også en meget sjælden Volvo 814 LTN Club Model 2004. Torsdag den 12. november er det muligt at komme til eftersyn fra kl. 13-17.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Henrik Vilstrup Madsen har længe haft en stor interesse for traktorer og maskiner. Da han var 10 startede han med at samle på modeltraktorer og maskiner sammen med to kammerater. 18 år senere er det blevet til en kæmpe samling med mange sjældne og specialbyggede maskiner.

- Maskinerne har jeg fundet i blandt andet Tyskland, Holland, England og rundt omkring i Danmark, blandt andet gennem de mange kontakter jeg har i miljøet, på loppemarkeder og gennem diverse auktionssider, fortæller Henrik Vilstrup Madsen og fortsætter.

- Der er velholdte og specielle maskiner af mærkerne Valtra, Valmet, Massey Ferguson, Kverneland, John Deere, Komatsu, Claas, Scania, JCB og mange flere. Der er noget for enhver, og mange af dem er stadig i original emballage.

rich-media-2
Netauktionen slutter mandag den 16. november kl. 19.00. Pressefoto.

Sjældne og specialbyggede maskiner

Samlingen består af mange sjældne og specialbyggede traktorer og maskiner, primært Valmet og Valtra. Særligt fra kataloget kan blandt andet nævnes en Valtra S speciallakeret i Valtra rød, en Volvo BM 650 med Massey Ferguson presser, håndbyggede maskiner og mange andre.

- Den mest specielle er nok en Volvo 814 LTN Club model 2004. Der er kun lavet meget få af dem, en hollandsk klub ved navn LTN får en lavet hver år, fortæller Henrik Vilstrup Madsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Barndomsinteressen der hang ved

Henrik Vilstrup Madsen har ikke mistet interessen for traktorer og maskiner, tværtimod. Men nu skal der snart investeres i "rigtige" maskiner i stedet, og der er heller ikke rigtig plads til samlingen længere.

- Der ligger en del år, penge og tid bag samlingen, så det er selvfølgelig vedmodigt at skulle af med den, men tiden er bare til det. Nu handler det om at få samlingen godt videre til andre samlere, der værdsætter maskiner og kan få stor glæde af dem i mange år endnu, afslutter Henrik Vilstrup Madsen.

Det praktiske

Eftersynet finder sted torsdag den 12. november kl. 13-17 på adressen Kragelundvej 9A, 6622 Bække. Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid, da man grundet Covid-19 er nødt til at begrænse det antal personer, der kan være i lokalet. Netauktionen slutter mandag den 16. november kl. 19.00.

Auktionen kan findes på Campen Auktioners hjemmeside

rich-media-4