sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Dog skal du stadig vedligeholde din bil i hverdagen, også selvom du har lånt den. Dette er den bedste måde, hvorpå du kan være sikker på, at du ikke skal betale ekstra, når du aflevere bilen tilbage, mens du samtidig kan være tryg, når du kører på vejen, fordi din bil er i den bedste stand muligt.

Mangler du en leasingbil til hverdagen, så kan du læse mere på Repeatly.dk. Så kan du nemt og simpelt finde din kommende leasingbil.

Tjek dine bremser

Bremserne på din bil er noget af det vigtigste udstyr, som du har. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, om dine bremser i den bedste stand muligt, inden du beslutter dig for at sætte dig bag rattet.

Når du skal tjekke dine bremser, så skal du først og fremmest tjekke, om der er huller i bremsesystemet. Dette kan du tjekke ved at mærke, om du kan trykke bremsepedalen helt i bund. Er dette muligt, så skal bilen til mekaniker.

Du kan også tjekke vakuummet i din bremse ved at træde på din bremsepedal tre gange, mens bilen er slukket, og når så du tænder bilen, så skal bremsepedalen langsomt rykke sig ned, da du har fjernet det vakuum, som gerne skulle være til stede. Så har du tjekket dine bremser og er klar til at køre.

Tjek din undervogn

Det er svært for mange almindelige danskere at tjekke deres egen undervogn, da dette kan være en besværlig og beskidt proces.

Derfor er det en god ide, at du en eller to gange om året tager din bil med til en undervognsbehandling, hvor en mekaniker kan tjekke, om din undervogn er i den bedste stand muligt.

Som oftest er dette med i den pris, som du betaler til dit leasingselskab, men er dette ikke tilfældet, så kan du som oftest få et godt tilbud hos din lokale mekaniker.

Når du får tjekket din undervogn, så undgår du rust, og du kan være sikker på, at din bil er i den bedste stand muligt.

Tjek din aircondition

Når du tjekker din aircondition, så er dette ikke blot for at sikre, at du kan få kølig luft i bilen, eller du kan varme kabinen op, når frosten rammer. Når du tjekker din aircondition, så er det for at fjerne eventuelle blokader, som måtte sidde på filtrene i dit airconditionsystem. Bliver disse tætnet, så kan det være skadeligt for bilens system, og det er muligt, at bilen kan brænde sammen.

Derfor er det altid en god ide, at du tjekker dit aircondition system i fem minutter, når du er ude at køre. Så sørger du godt for din leasingbil, og du kan være sikker på, at den er i den bedste stand muligt.