Abonnementsartikel

Hos det midtjyske firma Lindtek Aps ser man med spænding frem til 2021, hvor firmaet endnu en gang supplerer deres Goes ATV-serie med nye modeller.

I 2020 lancerede Lindtek en ny serie med det kendte grønne og grå design. Og med endnu flere nye modeller i 2021 når man op på en meget bred serie af maskiner, der spænder fra den lille børne-ATV og op til en stor 1000cc UTX-maskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Goes er et europæisk brand med hovedsæde i Marseille i Sydfrankrig, hvor også producentens centrale lager for maskiner og reservedele har hjemme.

Lindtek har repræsenteret det franske mærke de seneste 12 år, og ifølge firmaet er en af fordelene ved Goes-mærket, at både Goes ATV og UTX-modeller altid leveres med en fuld udstyrspakke som standard, så man ikke har behov for at tilkøbe noget.

Og selvfølgelig overholder alle nye modeller de nye, skærpede krav omkring Euronormerne for motorer. Det betyder blandt andet, at alle reglerne for indregistrering som bil er opfyldte.

rich-media-2
Blandt nyhederne i 2021 er en UTX-serie. Pressefoto.

Nye modeller

I 2021 kommer der flere nyheder. Den første er en UTX-serie, der blandt andet har en helt ny version af en flot 700cc-maskine. De første maskiner kommer til Danmark i december.

Den næste nyhed er en mindre ATV i form af en helt nyudviklet Goes Copper 200. Her er der tale om en stærk maskine, der kan bruges til mindre opgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derefter følger en Goes 300, der kan varetage en stor del af de mange transportopgaver, man har, ligesom den er kraftig nok til mange mindre redskaber.

Endelig kommer der en ny stor ATV, både en 700cc-version og senere med en stor V-Twin 1000cc-udgave. Den første af dem forventes præsenteret midt 2021.

Alle maskiner er udfærdiget efter EU norm L7E-regler, hvilket betyder, at de nye motorer er Euro 5-certificerede, og at alle maskiner overholder de nyeste krav omkring bremser, styretøj og lys med videre.