Abonnementsartikel

Blandt nyhederne i Polaris' populære Sportsman-serie er en opdatering af Sportsman 570 EPS, der samtidig er gjort klar til indregistrering som traktor eller godsbefordring.

Sportsman 570 er en usædvanlig hårdfør og alsidig arbejds-ATV - hver dag. Og netop, fordi den er beregnet til brug hver dag, så har Polaris' ingeniører gjort ekstra meget ud af at opbygge maskinen således, at vedligeholdelsen er blevet endnu lettere. Det sker blandt andet i kraft af bedre tilgængelighed til sliddelene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligesom de andre Sportsman-modeller, så har 570'eren individuelt hjulophæng og affjedring. Hertil kommer, at den opdaterede ATV har fået endnu bedre arbejdslys via nye LED-lygter foran på ATV'en.

Andre nye features er: EBS-kobling, 12V ladeport ved display, opdaterede dobbelt A-arme bagpå, ny affjedring med forseglede bøsninger, bedre batteri, ny køler og endnu bedre bremser.

Som standard kommer Polaris ATV'en også med elektronisk styret 4WD og differentialespærre, elektronisk benzinindsprøjtning, kraftige LED for- og baglygter samt centerlygte, som drejer med styret.

rich-media-2
Den nye Sportsman 570 EPS er gjort klar til indregistrering som traktor eller godsbefordring. Pressefoto.