Lyt til artiklen:

Ny kæde med wellness til heste

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Hestewellness-kæden vil få ny hovedafdeling på Slangerupgaard i Ringsted med afdelinger i både Skibby og Holbæk, samt associerede afdelinger i Randers og på Bornholm. Etableringen af Danmarks største hestewellness-kæde sker med virkning fra den 20. november 2020.

De omfattende aktiviteter vil drives fra det nystiftede selskab Healthy Horse A/S, som ejes ligeligt af Slangerupgaard A/S og Sandie Bregnager Kjær - og med Sandie som direktør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har længe overvejet muligheden for at løfte hestewellness til øverste kvalitetsniveau ved et samarbejde med den - efter vores opfattelse - mest erfarne og fagligt kompetente inden for hestewellness, Sandie Bregnager Kjær - og på den måde forstærke vores ambition om at blive et af de førende hestecentre i Danmark, siger ejer af Slangerupgaard A/S, Alex Buchardt Pedersen.

Solgte livsværk

Alex Buchardt Pedersen solgte i 2009 sit livsværk Hørkram og har siden i partnerskab med sine sønner Henrik og Michael opbygget hestecentrene BB Horses og Slangerupgaard samt en større landbrugsbedrift. Ved siden af aktiviteterne i Healthy Horse A/S tiltræder Sandie Bregnager Kjær samtidigt som daglig leder - og i tæt samarbejde med direktør Michael Buchardt Pedersen - af hesteaktiviteterne på Slangerupgaard:

- Med dette partnerskab får jeg med 20 års arbejde med hestewellness mulighed for at løfte hestewellness til absolut højeste niveau, hvor fagligheden i træning og skadesbehandling fortsat er kompromisløs for hestens bedste. Vi har initiativer forberedt, som vil gøre det muligt for endnu flere hesteejere at optimere træningen og fremme helbredelsen efter skader og sygdomme inden for alle kategorier af hesteaktiviteter, siger direktør for Healthy Horse A/S, Sandie Bregnager Kjær.