sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Giv dit soveværelse en hyggelig stemning med disse 3 tips

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

Hvis ikke du synes, at dit soveværelse er synderligt hyggeligt lige nu, kan du nemt lave om på det med nogle få ændringer.

Vælg den rette belysning

Når det gælder stemningen i dit soveværelse, har dit valg af belysning rigtig meget at skulle have sagt. De lamper og pærer du vælger, kan afgøre, hvordan stemningen på dit soveværelse bliver.

Hvis du vil finde en hyggelig belysning, skal du f.eks. gå efter et par væglamper, som kan hænge på hver side af din seng. Væglamper giver ofte en anden og mere rolig belysning end f.eks. mange loftlamper gør.

Derudover kan du ofte opnå en mere afslappende stemning ved at vælge nogle pærer til dine lamper, som har et varmt lys.

Find et behageligt tæppe til dit gulv

Når du skal forsøge at gøre dit soveværelse hyggeligt, skal du prøve at indrette med nogle elementer og ting, der på en eller anden måde kan gøre rummet mere afslappet. Det kan du f.eks. gøre ved at lægge et tæppe på dit gulv.

Hvis du har et trægulv, giver det dit soveværelse noget varme, hvis du lægger et behageligt tæppe under din seng f.eks. Så har du også noget rart at træde ud på om morgenen.

Mal en væg på dit soveværelse

Hvis der er noget, der virkelig kan skabe forandring i din indretning, så er det, når du maler dine vægge. Hvis du maler bare én i dit soveværelse, giver det rummet en eller anden form for dybde. Hvis du går efter en lidt mørkere farve, så skaber det en helt speciel hygge og nærmest en fornemmelse af at være i en hule.