Lyt til artiklen:

Naturskøn campingplads til salg

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Drømmer du om det frie liv som ejer af en campingplads, så er det nu, at du skal overveje at slå til.

Freja Ejendomme, der er ejet af staten, sætter nemlig nu Bunken Strand Camping i Nordjylland til salg. Campingpladsen er beliggende i smuk natur, omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

700 pladser

Bunken Strand Camping råder over 700 pladser og 9 hytter. Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til en fremtidig ejer eller forpagter.

Bunken Strand Camping er beliggende 14 km. fra Skagen og ca. 6 km. fra Råbjerg Mile.

I det eftertragtede ferieområde finder man flere populære destinationer i køreafstand, blandt andet Fårup Sommerland, Ørnereservatet og Nordsø Oceanarium.

- Vi glæder os meget til at få denne perle på markedet. Omgivelserne og placeringen bliver nærmest ikke bedre, og så er der tale om en meget attraktiv og flot campingplads med mange gode faciliteter og masser af aktiviteter til gæsterne, ikke mindst børnene. En rigtig flot campingplads der formentlig vil generere meget interesse, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

Nyt unikt campingsamarbejde

Se også:

Nyt unikt campingsamarbejde

18 campingpladser sælges

Bunken Strand Camping har været ejet af Naturstyrelsen frem til 2020. Som en del af planen om at frasælge 18 statslige campingpladser, er Bunken Strand Camping nu overdraget til Freja Ejendomme, som i samarbejde med Campingmæglerne står for salget af pladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bunken Strand Camping udbydes til kr. 20 mio. kroner.