Lyt til artiklen:

Vind lækker græstrimmer fra Stiga

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Der er mange ting, man skal holde øje med og pleje i en have. Men græsset har nu en top-position i hierarkiet, da det jo vokser konstant og breder sig over det hele, hvis ikke man er over det hele tiden.

Derfor må denne måneds præmie også være en kærkommen anledning for alle haveejere til at springe på vores Facebook-konkurrence.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Præmien er som nævnt en lækker græstrimmer fra producenten Stiga. Der er tale om modellen Stiga SGT 500 AE, der er batteridrevet og ideel til trimning af græs og effektiv klipning af plænens kanter.

rich-media-2
Det praktiske tastatur med ergonomiske knapper er placeret på det bagerste håndtag. Pressefoto.

Denne lydsvage og miljøvenlige græstrimmer drives af et 48 V batteri og har en arbejdsbredde på 25-30 cm. Det 90 grader drejbare hoved med støttehjul gør den ideel til klipning af kanter med et lodret snit, og det justerbare håndtag og rigrør gør det muligt at vælge den bedste længde og position for optimal komfort.

Rigrøret er delt, hvilket betyder at det kan deles i to for at spare opbevaringsplads. Præmien er inklusive et 2,0 Ah batteri samt lader.

Ny konkurrence hver måned

Konkurrencen løber hele december måned, men fortvivl ikke, hvis du ikke bliver den heldige vinder i denne omgang. Hver måned starter vi nemlig en ny konkurrence. Hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, og så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmien udtrækkes mandag den 4. januar 2021, og vinderen får besked via Facebook.

Vejledende udsalgspris for månedens præmie er 1.895,- inklusive moms. (Batteri og lader medfølger.) Sponsor for præmien er Stiga.