Lyt til artiklen:

Kæmpe interesse for at købe campingplads

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

Siden Freja Ejendomme på statens vegne i efteråret satte Bunken Strand Camping i Nordjylland til salg, har man oplevet en massiv interesse for den naturskønne ejendom. Derfor har man nu valgt at sætte ejendommen i budrunde.

- Vi har her at gøre med en perle, man ikke ser hver dag på markedet og som derfor har genereret en masse interesse. Det er ikke overraskende, da den nyder en fantastisk placering tæt på hav og skøn natur. Nu ser vi frem til et godt salg, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tæt på Skagen

Bunken Strand Camping er beliggende i smuk natur, omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Bunken Strand Camping råder over 700 pladser og 9 hytter. Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til en fremtidig ejer eller forpagter.

Ejendommen er beliggende 14 km. fra Skagen og cirka seks kilometer fra Råbjerg Mile.

Campingpladsen har været ejet af Naturstyrelsen frem til 2020, men som en del af planen om at frasælge 18 statslige campingpladser, er Bunken Strand Camping nu overdraget til Freja Ejendomme.