Lyt til artiklen:

De 3 mest populære veterantraktorer i 2020

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Abonnementsartikel

Der er ingen tvivl om, at artikler og video om og med veterantraktorer er yderst populær læsning i Fritidsmarkedet. Tallene taler deres eget sprog.

Gennem 2020 havde vi mange artikler om de populære maskiner, men de tre allermest populære med hensyn til antal besøg og videovisninger er som følger:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nummer 1

Øverst på listen er en MF'er, nærmere betegnet en knækstyret gigant fra 80'erne. Der er faktisk tale om to styk MF 4840, som ejes af henholdsvis Henrik Hjorth og Christian Hjorth, og de gigantiske, amerikanske prærietrækkere befinder sig hos Ulvedal Økolandbrug ved Skørping.

Læs mere her.

Nummer 2

Nummer 2 på listen er en svensker, og der er selvfølgelig tale om en Volvo. Det er en potent og populær svensk klassiker fra 1978, nærmere betegnet en 42 år gammel Volvo BM 814T. Veterantraktoren er perlen i en samling på i alt 45 svenske klassikere, der befinder sig i Hobro, og de er ejet af Tommy Brøndum.

Læs mere her

Veterantraktor solgt til over en halv million

Se også:

Veterantraktor solgt til over en halv million

Nummer 3

Endelig på tredjepladsen kommer en dansk veterantraktor. Ikke uventet er der tale om en Bukh. Men der er ikke tale om en hvilken som helst Bukh-traktor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thorkild Greve og Jens Erik Nielsen fra Fyn har nemlig skabt en kopi af en Bukh veteran tandemtraktor fra 1961. Og den er udelukkende bygget ud fra et billede, idet den originale udgave kun blev fremstillet i et enkelt eksemplar, der ikke eksisterer mere.

Læs mere her.

Verdens mest sjældne veterantraktor?

Se også:

Verdens mest sjældne veterantraktor?