Lyt til artiklen:

1 års jubilæum med terrænklippere

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Abonnementsartikel

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) har snart 1 års jubilæum som Energreen Robo importør. I det første år har MI solgt mere end 20 maskiner til trods for leveringsudfordringer som følger af Corona epidemien. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

- Med hånden på hjertet kunne vi nok godt have ønsket os en anden opstart som importør af Energreen terrænklipperne end den vi fik. Corona har gjort det svært med levering af maskiner fra Italien, og det har ligeledes givet en del udfordringer at komme rundt i landet og demonstrere maskinerne, fortæller salgskonsulent hos MI, Jens Elkrog.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke desto mindre har MI solgt mere end 20 maskiner. Det er især den "lille" Energreen MINI som tiltaler anlægsgartner, offentlige intuitioner, vandforsyninger og skovbrug. Det er en lille kompaktmaskine, men med enorm kapacitet som nemt klare at rydde områder med tæt bevoksninger, bassiner og kuperet terræn.

rich-media-2
Terrænklipperne kan klare opgaver på kuperet terræn på op til 50-55 graders hældning. Pressefoto.

Tre modeller

Energreen tilbydes i tre modeller: Energreen Mini med 23 hk - Energreen Evo med 40 hk og den store Energreen Max med 75 hk.

- En af fordelene ved disse terrænklippere er, at de kan klare opgaver på kuperet terræn på op til 50-55 grader, mens du som operatør står 150 meter derfra i sikkerhed og på mere stabilt underlag, siger Jens Elkrog.

- I disse tider, hvor der er så meget fokus på arbejdsmiljø, arbejdsstillinger og besparelser, er det oplagt at kigge efter en terrænklipper. I forhold til at gå med en klassisk buskrydder sparer du dine medarbejdere for mange ubehagelige timer og får tilmed afsluttet opgaverne op til 25 gange hurtigere end hvis det blev gjort med håndkraft, uddyber han.

Mere udstyr

MI har desuden udvidet udstyrsprogrammet, så der nu kan fås endnu flere forskellige redskaber til maskinerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har blandt andet været ud at demonstrere en Energreen Evo med armklipper på. Ved at tilbyde flere forskellige redskaber til maskinerne bliver de mere attraktive for kunderne, da de kan bruge dem til mange forskellige opgaver, og derved tilbyde unikke løsninger som deres konkurrenter i markedet ikke har, siger Jens Elkrog.

MI håber, som så mange andre på et mere roligt 2021, som allerede nu tegner til at blive et år med mange flere demonstrationer af de populærere Energreen terrænklippere.

rich-media-4
Heller ikke juletræer kan stoppe en terrænklipper. Pressefoto.