Lyt til artiklen:

Solidt dæk til skovmaskinen

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

Omfattende feltforsøg i både Tjekkiet og Letland med Alliance 644 Forestar III er blevet udført med stor tilfredshed for dækproducenten.

Forestar-dækkets samlede ydelse var ifølge producenten i top med stor trækkraft og stabilitet selv under virkelig udfordrende forhold.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
Forestar-dækket har fået ros efter flere tests i både Tjekkiet og Letland.

- Når man arbejder i fjerntliggende skovområder, skal operatører være sikre på, at de hverken sidder fast eller oplever et dækbrud, lyder det fra Angelo Noronha, som er præsident EMEA i Alliance Tire Group.

Ydeevne plus pleje af miljøet

Arbejdet med skovmaskiner betyder hårde miljøer, store belastninger, skarpe kanter som træstubbe og en udfordrende blanding af overflader, der spænder fra rå klippe til fedtet mudder.

Samtidig er der i flere europæiske skove i år særlige udfordringer, da skader forårsaget tidligere af storm, tørke eller barkbiller betyder, at store mængder høstet træ skal køres ud af skovene. Det skal naturligvis ske skånsomt uden at ødelægge skovbunden, og her er Forestar 644 også en god løsning.

rich-media-3
Den samlede ydelse af dækket er ifølge producenten i top med stor trækkraft og stabilitet selv under virkelig udfordrende forhold. Pressefoto.

Dækkets store slidbanebredde reducerer jordtrykket og beskytter skovbunden. Dækket overfører god trækkraft uden spor, hvilket muliggør for eksempel let overførsel på skovveje.

Mens en lavere vinkel på skulderen forbedrer trækkraften, reducerer den højere vinkel i midten af dækket slid og sikrer holdbarhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dækkets design styrker sidevægge og giver stor stivhed, mens ribbe-designet på kanten forbedrer beskyttelsen af dækket mod sideslag og revner.