sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Giv dit hjem en ordentlig overhaling

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Abonnementsartikel

Har vejret haft lidt for godt gang i din bolig, eller har årene efterhånden bare sat sine spor, så er det måske tid til, at du giver dit hjem en kærlig hånd. Læs med her, og få nogle gode tips til, hvordan du nemt kan give dit hjem en lille overhaling, og gøre det smukt og indbydende igen.

Hold din indkørsel pæn

Om du har småsten, fliser eller andet materiale i din indkørsel, kan den hurtigt komme til at se lidt træls ud. Ukrudt vokser hurtigt op, og har du fliser kan de blive grønne af alger, og glatte når det regner. Hold din indkørsel pæn ved at holde ukrudt nede. Køb eventuelt en ukrudtsbrænder, eller giv den gas med håndkraft. Vil du give din indkørsel en ekstra kærlig hånd, kan du også få lavet en professionel fliserens. Find en pris på fliserens, og få fagfolk ud for at hjælpe. Så kan du rigtig nyde de skønne, flotte fliser i din indkørsel.

Sørg for pæn og velholdt beplantning

Har du meget beplantning omkring din bolig, kan den hurtigt komme til at se rodet, mørk og træls ud, hvis ikke planterne og græsset bliver holdt ordentligt. Sørg for at klippe buske og hække til, og hold øje med ukrudt i græsplænen og i bedene. Det kan hurtigt blive til et stort og tidskrævende projekt at holde have, hvis du har rigtig mange planter, træer og buske. Overvej derfor, om du hellere skal skære lidt ned på beplantningen, så du i stedet kan overskue at holde de få ting du har flotte og trimmede hele tiden. På den måde får du nemt en meget mere indbydende bolig.

Hold øje med dit tag

Det kan hurtigt gå lidt i glemmebogen, men det ændrer ikke på, at taget er en stor del af din bolig. Der kan dog hurtigt ende en masse blade og andet skidt på taget. Samtidig kan alger og mos også rigtig få fat. Det er derfor en god idé at holde lidt øje med dit tag, og sørge for at rense det en gang imellem. På den måde undgår du også, at dine tagrender bliver stoppede af mos og blade, som samler sig i dem. Døjer du meget med alger på taget, kan det være en god idé at få en professionel ud, så du ikke risikerer at skade taget ved at forsøge at rense det.