Lyt til artiklen:

Skovspil har fået en opgradering

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

Fransgård Maskinfabriks V-serie skovspil har i mange år været udbredt hos skovejere rundt omkring i verden. Skovspillets enkle konstruktion og nemme betjening gør, at en ny bruger hurtigt bliver fortrolig med anvendelse af skovspillet.

Det gør, at skovspillet kan benyttes hos både professionelle- og hobbyskovejere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvordan gør vi noget bedre, som i forvejen fungerer godt og er populært? Det spørgsmål stiller vi jævnligt os selv, siger direktør Jens Ploug.

- Vi skylder kunderne konstant at kigge kritisk på vores egne produkter - og det helt ned i detaljen. Selv små forbedringer kan betyde en stor forandring for kunderne. Det har vi nu gjort på vores V-serie skovspil.

En række forbedringer

Forbedringerne er ved første øjekast ikke lette at se, men de, der dagligt arbejder med skovspil, finder ret hurtigt ud af, hvad der er blevet forbedret. Den nye opgraderede V-serie byder på en række forbedringer, der gør service og reparation både meget lettere og hurtigere - og dermed mere økonomisk.

Konstruktionen af de udvalgte mekaniske dele bevirker, at skovspillet nu er endnu mere økonomisk i drift, fordi servicering og udskiftning af sliddele er gjort lettere. Vigtige dele på maskinen er nu boltet på med en stærk konstruktion.

Blandt andet er skovlstøtten i toppen udstyret med 2 x 4 stk. stærke kædefald til udtrækning af fældede stammer. Det samme gælder for koblingsarmen, der også er blevet ændret, så den nu er udstyret med udskiftelige trisseruller. Frontpladen har gennemgået samme forvandling og monteres nu også med bolte og er derfor let at af- og påmontere ved service.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lytter til brugerne

Af sikkerhedsmæssige grunde er alle Fransgård Maskinfabriks skovspil som standard udstyret med et sikkerhedsgitter til beskyttelse af traktoren og specielt førerhuset under arbejdet. Også her er der lavet forbedring. Nu er gitteret fastmonteret med stærke bolte, der gør det nemt at afmontere ved servicering af maskinen og eventuel udskiftning af sliddele.

- Vi lytter meget til brugernes erfaringer fra arbejdet med maskinerne. Den konstruktive feedback, kunderne giver os, er guld værd. Derved får vi mulighed for at tilpasse vores maskiner, så arbejdsdagen gøres mere effektiv og lettere for skovarbejderne, siger direktør Jens Ploug.

De nye opgraderede skovspil bliver netop nu lanceret rundt omkring i verden.