Lyt til artiklen:

Endnu en naturskøn campingplads til salg.

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Nu kommer endnu en af landets rigtigt godt beliggende campingpladser til salg. Denne gang er det Marstal Strand Camping, som der er mulighed for at få fingrene i.

Baggrunden for salget af campingpladsen er, at staten har besluttet sig for at skille sig af med en række ejendomme. Marstal Strand Camping var tidligere ejet af Naturstyrelsen, og det er selskabet Freja Ejendomme, der står for salget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kæmpe interesse for at købe campingplads

Se også:

Kæmpe interesse for at købe campingplads

Pris til marts

Ifølge Freja Ejendomme er man først klar med en pris på den smukt beliggende campingplads til marts.

Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser, lige op ad skov og strand og 800 meter fra Marstal, som er Ærøs største by.

Pladsen har 60 campingenheder, og derudover er der 10 traditionelle bjælkehytter, samt 12 hytter med bad, toilet og vand.

Hovedbygningen indeholder fælleskøkken og baderum med separate bruserum.

Derudover er der et vaskeri, reception, fællesrum med Tv og brændeovn, samt handicaptoilet/bad. Pladsen har også et legepladsområde, grillplads og boldbane mv. Der er wifi-adgang på hele pladsen, og der er strøm til alle campingenhederne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Campingpladsen ligger lidt uden for byen, og den nærmeste offentlige transport, i form af bus, ligger cirka en kilometer fra ejendommen i Marstal. Fra Marstal er der fem til syv daglige færgeafgange til Rudkøbing, Langeland.

Den offentlige ejendomsværdi lyder på kr. 2.900.000 og grundværdien er på kr. 1.994.500.

rich-media-4
Pladsen har 60 campingenheder, og derudover er der 10 traditionelle bjælkehytter, samt 12 hytter med bad, toilet og vand. Pressefoto.