sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Tre kreative måder, hvorpå du kan brande din egen virksomhed

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Abonnementsartikel

Så herunder får du tre kreative - og ikke mindst - nemme måder at brande en virksomhed på, som du kan gå i gang med nærmest med det samme.

Få produceret smarte reklameartikler

Reklameartikler kender du måske (måske ikke) som merchandise. De fleste tænker måske på t-shirts med musikere eller bandnavne på, eller fanartikler fra bestemte sportshold. Og det er faktisk på en måde også sådan, reklameartikler - eller merchandise - for en virksomhed fungerer. For her gælder det nemlig om at få produceret reklameartikler med din virksomheds navn eller logo på, som kan være med til at skabe synlighed omkring dit brand. Og det kan de hjælpe dig med hos www.y-design.dk som er specialister i reklameartikler som vil skabe masser af opmærksomhed omkring din virksomhed. Det kunne være alt lige fra bolcher til receptionen og papkrus til kaffemaskinen til vandflasker, powerbanks, kuglepenne eller måske endda tøj med din virksomheds logo på.

Arbejdstøj med logo på

Og nu vi er i gang med at snakke om tøj, hvorfor så ikke få lavet noget arbejdstøj, som også har logoet på? Ikke nok med, at det kan styrke sammenholdet i din virksomhed, når alle går klædt i tøj med det samme logo på, så kan det også være med til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, når dine medarbejdere eventuelt har tøjet på i fritiden eller på vej til og fra arbejde. En anden sjov måde at brande sin virksomhed lidt på kunne være at lave sportstøj, for eksempel t-shirts, til medarbejderne med et stort logo på. Så kan du være sikker på, at dit logo kommer rundt omkring i det danske land.

Kom i gang på de sociale medier

Sidst men ikke mindst, bør du - hvis du ikke allerede er det - komme i gang med at brande din virksomhed på de sociale medier. Det er nemlig fremtiden, og det er her, du potentielt kan ramme den gruppe kunder, som ellers ikke ville kende dit brand. Det er ganske nemt at komme i gang, og hvis det virker lidt uoverskueligt, kan du starte ud med et enkelt medie og få hjælp af en SoMe-guide, som du nemt finder på nettet.