Lyt til artiklen:

Åben Maskinvej er aflyst

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Corona har allerede gjort kål på meget i 2021, og også den stadig unge tradition med Åben Maskinvej i Ringsted i marts er streget af kalenderen. Den store, fælles åbent hus-dag på Kærup Parkvej med ikke færre end fem store maskinfirmaer inden for 650 meter skulle i år have været afviklet for fjerde gang.

- Det bliver desværre ikke til noget som følge af coronaepidemien. Vi véd, at rigtig mange af de trofaste besøgende fra tidligere års Åben Maskinvej er kede af, at de ikke kan besøge Scantruck, Hydrema, Nicolaisen & Larsen, Helms TMT-Centret og Mertz og få en god maskinsnak, siger marketingchef Bjørn Fuglsang hos Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sædvanligvis er der ægte feststemning over de to åbent hus-dage med masser af skinnende maskiner til både entreprenørbranchen, landbruget og industrien. De fem maskinfirmaer har jo fået god tradition for både at præsentere, snakke om og sælge godt med maskiner, siger Bjørn Fuglsang.

Stadig klar til maskinsnak

Også mandskabet hos de fem Åben Maskinvej-firmaer savner de gode, gamle dage uden corona-restriktioner.

- For maskinsælgerne er det altså mere rigtigt at gå rundt om de mange maskiner og få en snak med kunderne, end at alting skal foregå virtuelt fra skrivebordet. Vi er alle ramt af en kollektiv længsel efter normale tilstande med duften af nye dæk og hydraulikolie, siger Bjørn Fuglsang.

- Der er naturligvis stadig fuld aktivitet i alle maskinhusene, og kunderne er stadig velkomne med de restriktioner, der nu gælder i øjeblikket. Det foregår bare på en anden måde, og maskinsælgerne er altid klar til en maskinsnak og med råd og vejledning også under de nuværende betingelser. Men der skal ikke herske tvivl om, at alle glæder sig til, at vi kan invitere til åbent hus igen, fastslår Bjørn Fuglsang.