Lyt til artiklen:

Ny ATV kommer forrygende fra start

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Abonnementsartikel

Det er gået stærkt for Vestergaard Maskinservice, som i oktober sidste år mistede forhandlingen af Polaris-mærket. Allerede i november indgik firmaet en aftale om forhandling af mærket CF Moto, og i december sidste år rullede de første maskiner ind i butikken.

- Da vi for nylig skulle finde et nyt mærke, kiggede vi rundt omkring på alle de kendte mærker, men der var ikke rigtigt nogen, der opfyldte vores behov på UTV- og ATV-siden med hensyn til nummerplader, fortæller indehaver Martin Vestergaard, som understreger, at firmaet selvfølgelig stadigvæk supporter Polaris-maskinerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Men så faldt vi over CF Moto-maskinerne, der stort set alle sammen kan komme på traktorplader.Ifølge Martin Vestergaard er det i dag et krav fra de fleste købere, at maskinerne kan udstyres med nummerplader, så de kan køre på landevejene.

Forrygende salg

Det nye mærke, der ikke tidligere har været til salg i Jylland, er med Martin Vestergaards ord et rigtigt kvalitetsprodukt. Og der noget, der tyder på, at han har ret.

- Siden vi fik de første maskiner hjem, har vi allerede solgt fem styk, og de var faktisk allerede solgt på forhånd. Til sammenligning solgte vi 15 maskiner af vores tidligere mærke i løbet af hele sidste år.

Og tilbagemeldingerne er alle positive.

- Folk er rigtigt tilfredse med dem, og de giver udtryk for, at det er nogle super gode maskiner, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
De nye CF Moto-maskiner er kommet godt fra start hos Martin Vestergaard, der her ses med firmaets anden indehaver, Laurits Vestergaard. Pressefoto.

Meget standardudstyr

I firmaets sortiment indgår ATV'er fra 450 til 1.000 kubik. Hertil kommer UTV'er i 800 og 1.000 kubik.Alle ATV'erne kommer som standardudstyr med servostyring (på nær 450'eren, som også findes i en model uden), og i det hele taget er maskinerne godt udstyret fra start.

- Maskinerne kommer med meget standardudstyr: For eksempel håndbeskyttere, spil og servostyring. De fleste af modellerne kan også købes i en lang model, hvor der er er ryglæn som standard, siger en tilfreds Martin Vestergaard, der har forhandlingen af CF Moto i Jylland og på Fyn.

På Fyn deles forhandlingen dog med et andet firma.