Lyt til artiklen:

Populær campingplads solgt i budrunde

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Abonnementsartikel

Da Freja Ejendomme for nyligt satte Bunken Strand Camping i Nordjylland til salg var der så stor interesse, at man besluttede at lade salget gå i budrunde.

Nu er der fundet en køber, og det er Hvidbjerg Strand Feriepark, der med købet erhverver sig en campingplads med en eftertragtet beliggenhed tæt på Skagen. Ny ejer af Bunken Strand Camping er Hvidbjerg Strand Feriepark, som i dag allerede driver camping, hytteudlejning, strandhotel og strandvillaer i Blåvand og i Vejers ved Vesterhavet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bunken Strand Camping er beliggende i smuk natur, omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

3-stjernet

Campingpladsen råder over 700 pladser og 9 hytter. Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til forpagter/værtspar.

Campingplads drives af fællesskabet

Se også:

Campingplads drives af fællesskabet

Bunken Strand Camping er beliggende 14 kilometer fra Skagen og cirka seks kilometer fra Råbjerg Mile. I det eftertragtede ferieområde finder man flere populære destinationer i køreafstand, blandt andet Fårup Sommerland, Ørnereservatet og Nordsø Oceanarium.

- Vi oplevede rigtig stor interesse for denne ejendom og det var også derfor vi endte med at lave en budrunde. Campingpladsen nyder en helt fantastisk placering i naturen, har mange gode faciliteter til gæsterne og så ligger den rigtig godt i forhold til lokalområdets populære attraktioner, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger, der på statens vegne har stået for salget.

Mange års erfaring

Den nye ejer har allerede mange års erfaring med at drive campingplads, og i 2018 modtog Hvidbjerg Strand Feriepark som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse: 6 stjerner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Planen er at Bunken Strand Camping skal være klar til at modtage gæster allerede til påske.

- Vi glæder os rigtig meget til snart at kunne åbne Bunken Strand Camping. Beliggenheden er helt perfekt og vi ønsker at opgradere campingpladsen med nye bygninger og faciliterer i løbet af de kommende par år således, at Bunken Strand Camping kommer til at fremstå som en moderne campingplads midt i naturen. Vi vil nu gå i gang med at finde en forpagter til købmandsbutik og grill - samt et værtspar til selve campingpladsen, siger Steen Slaikjær, medejer af Hvidbjerg Strand Feriepark.