Lyt til artiklen:

Fuld fart på græsklipningen

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

Her i årets koldeste tid, men på tærsklen til foråret 2021, introducerer John Deere nyt design og opgradering på deres X100-serie af havetraktorer ligesom, der kommer opdateringer til X300- og X500-serien og tre nye ZTrak zero-turn klippere.

Og det er ikke kun mekanikken, der får opgraderinger i John Deeres X100-serie. Alle seks modeller har nemlig fået nyt motorhjelmdesign.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På den mekaniske front gør den hydrostatiske gearkasse og fodpedalerne det muligt for føreren at skifte retning uden at løfte en fod. Græsopsamlerposen er desuden blevet redesignet, så den er nemmere at tømme og rengøre.

Også instrumentbrættet har fået en finpudsning, så der nu er en letlæselig brændstofmåler på X127- og X167-modellerne, og endelig kommer udvalgte modeller med et nyt åbent bagsæde, der skulle give forbedret komfort, især på varme dage.

rich-media-2
De nye zero-turn maskiner har fået mere kraft, så de nu kan slå på endnu stejlere skråninger. Pressefoto.

Kraftfulde motorer

I X300- og X500-serierne har 2021-havetraktorerne fået opgraderet motorerne, så de nu er endnu mere kraftige, hvilket gør dem i stand til at håndtere stejlere skråninger og klippe endnu større områder. Hertil kommer forbedret sneblæsningsydelse om vinteren.

Endelig kommer X354-, X370- og X380-modellerne med et nyt højt bagsæde.

rich-media-3
Græsopsamlerposen på den nye John Deere X127 er blevet redesignet, så den er nemmere at tømme og rengøre. Pressefoto.

Nye zero-turn modeller

Tre nye Z500 zero-turn plæneklippere tilslutter sig John Deere-opstillingen i 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om modellerne Z515E, Z530M og topmodellen Z545R, der alle har en skærebredde på 122 cm (42 tommer) og en bred udkastskakt til jævn græsfordeling selv ved høje hastigheder.

En robust ramme- og rulningsbeskyttelse (ROPS) er standard på alle modeller, og derudover har motoren på Z545R elektrisk brændstofindsprøjtning, elektronisk håndgas og integreret LED-belysning.

rich-media-5
Instrumentbrættet på X127- og X167-modellerne har fået en finpudsning, så der nu er en letlæselig brændstofmåler. Pressefoto.