Lyt til artiklen:

To nye topmodeller fra Cub Cadet

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Abonnementsartikel

Cub Cadet udvider nu firmaets maskinprogram med XZ7-serien lige i tide til den kommende græssæson. Det sker med to nye topmodeller.

De nye XZ7-modeller i Enduro-serien kommer med forbedret stabilitet og holdbarhed. XZ7-serien er udstyret med Kawasaki eller Kohlers højtydende motorer og har nu ekstra kraft.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ifølge producenten har plæneklipperdækket førsteklasses snitkvalitet og græstransport takket være firmaets AeroForce MaxTM-system.

Manøvredygtig

Via styringssystemet har brugeren maksimal manøvredygtighed og kontrol, uanset om man kører med 122 cm. (XZ7 L122) eller 152 cm. (XZ7 L152i) klippebredde.

Klippedækket kan justeres individuelt i 16 skærehøjdepositioner - fra 24-114 mm - og AeroForce Max TM-systemet bruger luftstrømmen fra de roterende knivblade til at drive græsudklippene ind i den 380 l opsamler, der fås som tilbehør.

Ud over opsamler, der fås som tilbehør, og mulching kit, som er inkluderet, er der også trailerkobling monteret som standard. Dette åbner mulighed for at bruge en bred vifte af tilbehør.

Op til 15.000 kvadratmeter

De nye zero-turn maskiner kan dække et areal på henholdsvis 11.000 kvadratmeter i timen (XZ7 L122) eller 15.000 kvadratmeter i timen (XZ7 L152i). Og modellen XZ7 L152i, der har fartpilot som standard, har ekstra lavt brændstofforbrug takket være den direkte benzinindsprøjtning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

XZ7-modellerne har desuden tre års garanti eller op til 500 arbejdstimer (alt efter hvad der kommer først) til både kommerciel og privat brug.

Komfort og sikkerhed

De nye XZ7-modeller er udstyret med et hurtigt justerbare sæde med højt ryglæn, polstrede armlæn og speciel stødabsorbering (individuelt justerbar afhængigt af modellen). Dette reducerer vibrationerne og muliggør komfortabelt arbejde - selv over længere perioder og ved høje hastigheder.

Derudover skiller plæneklipperne sig ud med deres skridsikre betjeningsgreb, såsom to-vejs styrehåndtaget med komfortgreb og gummifodmåtter.

Begge XZ7 modeller leveres med en solid styrtbøjle og ultra-lyse LED forlygter som standard. Også dækkene er blevet forbredret for ekstra stabilitet og kontrol, hvilket ifølge producenten betyder maksimal arbejdssikkerhed i med lav vibration, afslappet og kontrolleret arbejde.

Den nye Cub Cadet XZ7 Enduro-serie er klar til levering fra foråret 2021.

rich-media-4
De nye XZ7-modeller er udstyret med et hurtigt justerbare sæde med højt ryglæn. Pressefoto.