sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Med glastavler kan du nemt organisere din fritid

00:00
Hastighed: ???x
02:47

Abonnementsartikel

Tavler, i særdeleshed glastavler, er et rigtig godt bud på et sådant redskab.

Glastavler adskiller sig fra almindelige whiteboards ved, at de er mere holdbare og er meget nemmere at skrive på og rengøre. Det gør dem helt perfekte til dig, der lever et aktivt liv og derfor skal have en god tavle at skrive dine fritidsplaner på.

I denne artikel vil vi introducere dig til forskellige former for glastavler og forklare dig, hvorfor de kan hjælpe dig med at organisere din fritid meget mere effektivt.

Glastavler til væg

I denne artikel vil vi gennemgå både glastavler til væg og på hjul, men vi vil starte med glastavler til væg. Denne form for glastavle er den mest klassiske og er også den mest oplagte at bruge i hjemmet.

Glastavler til væg kan hænges i køkkenet, i entreen eller på hjemmekontoret, og de er perfekte til at skrive fritidsaktiviteter for hele familien på. Den glatte overflade gør tavlen nem at skrive på, og den gør det også nemmere at rengøre din glastavle efterfølgende.

Derudover er mange glastavler til væg magnetiske, hvilket betyder, at du kan hænge billeder, skemaer, papirer og dokumenter op på glastavlen med almindelige køleskabsmagneter. Glastavler til væg er et helt perfekt redskab til dig, der gerne vil have din fritid organiseret. Hvis du gerne vil have hjælp til at få dit hjemmekontor indrettet, kan du få masser af inspiration til indretning her.

Glastavler på hjul

Glastavler på hjul er til dig, der elsker at være aktiv. Hvis du f.eks. er fodboldtræner i den lokale klub og skal forklare strategi til spillerne, er det godt med glastavler, der kan flyttes og tages med rundt. Så kan du have din glastavle med på fodboldbanen.

Glastavler på hjul kommer i mange størrelser og modeller og kan derfor bruges til mange forskellige formål. Det kan også være, at du skal bruge glastavler på hjul, når der er møde i den lokale beboerforening eller bestyrelse. Glastavler på hjul er altid brugbare, når man lever et aktivt liv.

Glastavler til bord

Når du sidder ved dit skrivebord på hjemmekontoret, er det vigtigt, at du også her har mulighed for hurtigt at kunne lave noter og lægge planer for din fritid. Med glastavler til bord har du mulighed for at organisere din fritid, uanset hvor du er.

Glastavler til bord kommer i en lang række modeller, men de er alle sammen små og kan derfor tages med overalt. Med glastavler til bord kan du skrive små noter, og du kan tage din glastavle med dig til møde i den lokale forening eller klub, hvor der uden tvivl vil blive brug for at tage noter.

Med glastavler får du et redskab, der hjælper dig med at holde orden, og det er helt uundværligt, når man elsker at bruge tiden på at være aktiv. Med glastavler kan du nemt og hurtigt skrive og viske ud, og du kan ophænge papirer, billeder og skemaer med køleskabsmagneter. Med glastavler bliver det ikke nemmere at have fri.