Lyt til artiklen:

Minilæsser med foldebøjle er perfekt til hestestalden

00:00
Hastighed: ???x
03:05

Abonnementsartikel

Fra den 1. februar er det ikke firmaet Lindbergmotor, man skal henvende sig til, hvis man er interesseret i de små, manøvredygtige minilæssere fra JOB-MAN. ONJ Tractors i Herning har nemlig overtaget mærket og aktiviteterne omkring de populære maskiner.

- Vi har haft en rigtig god overdragelse af mærket. Lindbergmotor ønskede at finde et godt nyt hjem til JOB-MAN, og det kan vi give dem. Vi vil gøre en kæmpe indsats for kunderne, og vi har allerede en fin kontakt til producenten, så vi kan skaffe alt, der er nødvendigt, siger Niels Hareskov Jensen, direktør i ONJ Tractors.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Dansk udviklet

JOB-MAN minilæsseren er dansk udviklet og designet, og den er fabrikeret efter EU-standarder. Mærket har på markedet siden 2006, og i dag kører over 1.800 eksemplarer rundt i Europa.

Og hos ONJ Tractors er man yderst tilfreds med deres nye brand.

- Produktet falder rigtigt godt ind i vores målgruppe, som blandt andet er fritidslandbrug. Det er høj kvalitet, men til en lav pris. Og så kan minilæsserne også bruges til almindeligt landbrug og entreprenører, siger Niels Hareskov Jensen.

- Desuden er maskinen yderst velegnet til hestefolket, fordi minilæsseren har en foldebøjle, der kan slås ned. Så hvis du har en hestestald med en lav port, så slår du bare bøjlen ned og triller ind, hvorefter du kan slå den op igen, fortæller direktøren tilfreds.

Perfekt til hestefolket

Blandt de 11 forskellige modeller, der indgår i udvalget, er blandt andet en lille, væver minilæsser, der som nævnt er perfekt til hestefolket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er tale om model 1700 F, som er en lille kompakt kvalitets-minilæsser med foldbar bøjle. Den har hydraulisk hurtigskift, to kraftige løftecylindre, fire hydrauliske udtag og LED arbejdsbelysning. Maskinen kommer med en trecylindret Perkinsmotor og en Bosch Rexroth hydraulisk køremotor på 25 HK / 18,5 KW.

Kørehastigheden er 0-14 kilometer i timen. Den har en egenvægt på 1.700 kilo og en tiplast med skovl på 850 kilo. Vil man have endnu mere fleksibilitet og lidt flere muskler, så er det for eksempel oplagt at kigge på model 3100 C, der er en knækstyret minilæsser med opvarmet, støjsvag kabine. Maskinen er målrettet bygge- og anlægsbranchen, entreprenører, landbrug og have/park.

Her er vi oppe på 3.100 kilo i egenvægt, firecylindret Perkins Motor 404D-22, Bosch Rexroth kørehydraulik med 100 procent differentiale spær og to hastigheder frem og tilbage.

rich-media-3
1700 F-minilæseren kommer med justerbart rat, multifunktionel joystick og indstilleligt sæde. Pressefoto.

100 procent match

Så alt i alt er det er en tilfreds direktør, der ser frem til forhandlingen af de små, gule minilæssere.

- Det er et 100 procent match med det, vi laver. Vi er allerede klar her i foråret med at levere til JOB-MAN kunderne, og vi er i fuld gang med at bygge et nyt varelager op, siger Niels Hareskov Jensen.