Lyt til artiklen:

Vind super effektiv fliserenser

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Abonnementsartikel

Hver efterår og vinter sker det samme. Fliserne bliver grimme, belagt med enten mos, alger eller andet. Og det er et kæmpe arbejde at få dem pæne igen.

Med mindre, naturligvis, at man bliver den heldige vinder af Fritidsmarkedets nye Facebook-konkurrence.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu kan du nemlig vinde en Greenbuster Pro 66 fliserenser fra Kwern. Den effektive maskine kan det hele i én og samme arbejdsgang. Den er udstyret med kraftige stålbørster, der fjerner uønsket ukrudt mellem fliser på gangstier, indkørsler, fortove, parkeringspladser og lignende.

I samme arbejdsgang fjernes uønsket mos mellem fliserne, og maskinens konstruktion gør, at den er skånsom overfor belægningssten.

rich-media-2
Maskinen er udstyret med 12 meget kraftige stålbørster, som effektivt fjerner udkrudt. Foto: Frederik Olsen.

Kaster ikke med sten

Omdrejningerne på børstehovedet er optimeret for at kunne opnå det bedste resultat, og samtidig gør hastigheden, at sten, ukrudtsrester og støv ikke kastes langt væk.

Motoren på Greenbuster Pro 66 er en Briggs & Stratton 500 E, og arbejdsbredden er på 66 centimeter. Den kommer med store fastgummihjul, remtræk, justerbart og foldbart styr samt mulighed for tilt af styr og derved ændre arbejdsvinklen på børsterne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Vinderen udtrækkes den 1. april og offentliggøres på Facebook.