Lyt til artiklen:

Spar tid med ny Park Ranger

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Abonnementsartikel

Tid og effektivitet er afgørende faktorer for kommunen, entreprenøren eller parkejeren, som er ansvarlig for vedligeholdelsen af de grønne områder. Med en arbejdsbredde på 1500 mm og en arbejdshastighed på op til 10 km/t kan du slå græs på rekordtid med den nye rotorklipper 1500. Det gælder uanset om græsset er blevet langt, groft eller vådt. Derudover er redskabet til Park Ranger 2150 lavet af avancerede materialer, hvilket gør den til en robust og holdbar løsning. Det skriver Egholm A/S i en pressemeddelelse.

Du kan vælge at ombygge rotorklipperen til en multiklipper (ekstraudstyr) ved at placere en skærm indvendigt i klipperen. Denne gør, at redskabet kan finsnitte og sprede græsset ved at blæse det ned i bunden af plænen, hvor det gøder jorden med naturlige næringsstoffer. Ved at bruge multiklipperen undgår du også besværet med at fjerne græsset, når arbejdet er udført.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hydraulisk vippesystem for nem rengøring

Ved hjælp af Park Ranger 2150's hydrauliske system kan rotorklipperen vippes til lodret position for at give let adgang til rengøring og vedligeholdelse - det første redskab i sin klasse, der har denne funktion uden brug af værktøj. Og når du så ønsker at afmontere klipperen fra maskinen, giver to støttehjul stor stabilitet og mobilitet under processen. Og det tager kun få minutter at udskifte rotorklipperen til et andet redskab.

Ved hjælp af maskinens hydrauliske system kan klippehøjden justeres enkelt og præcist. Rotorklipper 1500 er udstyret med nyudviklede knive designet til et godt resultat og reducering af tids- og energiforbrug. Klipperens robusthed understreges ved dens robuste klippeskjold med forstærkede kanter.

Knækstyring gør Park Ranger 2150 yderst manøvredygtig, så den kan nå de smalleste steder og køre tæt på forhindringer. Desuden har du som fører frit udsyn over klipperen, mens du arbejder på plænen.