Lyt til artiklen:

Kæmpemærke rykker ind hos fynsk maskinhandler

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Abonnementsartikel

Det verdenskendte maskinbrand er blevet en del af produktporteføljen hos Glamsbjerg Maskincenter på Fyn. New Holland er bedre kendt som et af verdens førende indenfor landbrugsmaskiner, og de tilbyder ligeledes et stort sortiment af maskiner til byggeri og industri samt Goundcare.

- Det er et produktprogram, der passer rigtig godt til vores kunders varierede behov, siger salgschef og partner, Kristian Bøgedal Jørgensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nye tiltag i en krisetid

Coronakrisen har ramt Danmark hårdt. Det har også sat sine spor hos Glamsbjerg Maskincenter. Dog satser de på at komme godt og styrket ud af krisen. Netop fordi mange af de brancher, som for eksempel landbrug, byggeri og industri og have/park-sektoren, der forhandles til, stadig kører med højt tempo. Med andre ord er der brug for nye maskiner samt service og reparation af de gamle.

Hos Glamsbjerg Maskincenter er målet derfor at højne deres produktportefølje, for netop at kunne tilbyde lige det, som kunderne efterspørger.

Kristian Bøgedal Jørgensen uddyber:

- Dét, at New Holland satser yderligere på Fyn, med os som deres ny forhandler, betyder meget i en krisetid, hvor vi skal gøre alt for at efterkomme kundernes ønsker.