Lyt til artiklen:

Sønderup får importen af Cast minilæssere

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Efter aftale med Cast Group og Henrik A. Fog skal Sønderup Maskinhandel fremover markedsføre Cast-maskinerne i Danmark, skriver Sønderup Maskinhandel i en pressemeddelelse.

Henrik A. Fog fortsætter som forhandler og servicepartner for Cast maskinerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karsten Fog fortæller, man har haft Cast i nogle år nu, og firmaet har konstateret, at maskinerne ikke passer til virksomhedens øvrige importstrategi.

- Sønderup Maskinhandel A/S ansatte for godt et år siden Mr. Minilæsser i Danmark, Tommy Kærgaard, så vi tænkte, om ikke det var noget for dem, fortæller Karsten Fog.

Tommy har stor erfaring med minilæssere på det danske marked.

Sønderup Maskinhandel A/S overtager lageret af maskiner og reservedele.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang, fortæller Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har igennem længere tid haft ønsket om et minilæsser-program. Vi har valgt Cast-maskinerne, da de har et rigtigt godt program af minilæssere samt WorkyQuads, der passer godt til det danske marked.

Afskærmning i kraftigt metal

Tommy Kærgaard fra Sønderup Maskinhandel A/S fremhæver specielt den høje kvalitet samt komfort på Cast-maskinerne. Specielt er han meget imponeret over, at der ikke er noget plastikafskærmning udvendig på maskinerne, alle skærme, samt afskærmning, er lavet i kraftigt metal, så det kan holde til at blive brugt.

Hos Sønderup Maskinhandel A/S er Tommy, Dennis og Ole er klar til at fortælle mere om Cast-maskinerne.