Lyt til artiklen:

Sådan skaber du hygge i haven for hele familien

00:00
Hastighed: ???x
02:31

Abonnementsartikel

Når det er sommer i Danmark, tilbringer vi meget af dagen udenfor i det dejlige vejr og i grønne omgivelser. Det er hyggeligt at sidde ude fra solopgang til solen går ned langt ud på aftenen og endda selv efter solen er gået ned. Far har fundet grillen og en øl frem, mor sidder i solsengen med en god bog og børnene leger og løber efter hinanden på græsset. Det er utallige mange måder, man som familie kan nyde sommeren på. Sommeren er børnenes tid og med en udendørs trampolin, kan du gøre sommeren anderledes og mere spændende for dine børn.

Glæd dine børn med en udendørs trampolin. En udendørs trampolin kommer i forskellige størrelser, så du kan finde en, der netop passer i haven. Det er som en entrébillet til flere timers sjov, hvor børn kan lege og samtidig få noget motion. Man skal ikke være bange for at komme til skade, for en trampolin kan nemt sikres, selv de mindste børn kan hoppe på den. Faktisk er det ikke kun børn, der får glæde af en udendørs trampolin. De større og mere rummelige trampoliner kan også underholde de voksne. Udforsk din barnlige sjæl med dine børn på trampolinen og vis dem, hvad du kan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det perfekte samlingspunkt i haven

Grillmad i lange baner definerer sommerhalvåret. Her sidder vi hele familien rundt om bordet i haven, og får lækre grillpølser, barbecue, flutes og bagte kartofler. Morgensolen er også perfekt sammen med morgenbrødet og kaffen. Til frokost sidder man helst også udenfor i skyggen på terrassen. Til disse stunder skal man have et solidt havebord med behagelige havestole til. Med massevis af timer her, kommer komfort i første række. Med de rette havemøbler, har hele familien mulighed for at slappe af, nyde solen og hygge med spil eller en snak.

Sorte havemøbler giver et simpelt og moderne look og ser godt ud hele sommeren. De er praktiske og kræver sjældent rengøring og du slipper derfor for tanken om at skulle holde dem pæne hele sommeren. Lækre havemøbler giver dig perfekte samlingspunkt for hele familien i haven. Der er havestole, haveborde, loungemøbler, sæt og meget mere som du kan have stående på græsset eller terrassen. Byd velkommen til familie og venner til hygge, afslapning og leg hele sommeren.