Lyt til artiklen:

Roskilde Dyrskue 2021 sprænger rammerne

00:00
Hastighed: ???x
02:48

Abonnementsartikel

Efter jubilæumsdyrskuet i 2019 med 113.017 gæster besluttede sekretariatet i Roskilde Dyrskue at udvide arealet i maskinudstillingen med 4.500 kvadratmeter, så udstillere på venteliste kunne tilbydes en plads.

Det udvidede areal viste sig hurtigt ikke at være nok, og der er nu planlagt en udvidelse på 7.500 kvadratmeter, så det totale udstillingsareal i 2021 ender på 64.000 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har ikke i alle de år, jeg har stået i spidsen for Maskinudstillingen, oplevet så stor interesse for at udstille på Roskilde Dyrskue, siger udstillingskoordinator Niels Mathiasen.

Tæt på udsolgt

Roskilde Dyrskue er tæt på at melde udsolgt i maskinudstillingen, da der kun er fire mindre stande tilbage, som bliver solgt efter først til mølle-princippet.

I år vil der altså være 200 maskinudstillere samlet på ét sted, og det bliver hermed den største maskinudstilling på dyrskuepladsen i over 30 år.

Den største stand er solgt til Case IH og er på ikke mindre end 1836 kvadratmeter. Udover, at Case medbringer deres velkendte røde landbrugsmaskiner, har de i år valgt at tage et udvalg af deres entreprenørmaskiner med for første gang.

- Vi har fået et nyt forhandler set-up på Sjælland med en ny forhandler, som vil lave et nyt stort center i Ringsted. Så derfor laver vi én stor, fælles stand for vores fire forhandlere i Østdanmark. Vi er ivrige for at komme ud og vise vores ting. Vi har jo det sidste år været hæmmet i forhold til at kunne lave markdemonstrationer og mødes med vores kunder, siger marketingchef for CASE IH i Norden og Baltikum, Martin Geert-Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
I år vil der være 200 maskinudstillere samlet på ét sted, og det bliver hermed den største maskinudstilling på Roskilde Dyrskue i over 30 år. Arkivfoto.

Venteliste

Udvidelsen har også givet mulighed for, at flere af de udstillere, som tålmodigt har stået på venteliste, kan deltage i maskinudstillingen i 2021.

Det er blandt andre MIS Recycling, som anvender nedknusningsanlæg til beton, og som med deres deltagelse underbygger en tendens på Roskilde Dyrskue med vækst i entreprenørbranchen.

- Vi har været på venteliste de sidste tre år og glæder os nu til at udstille i maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue 2021, udtaler administrerende direktør Martin Henriksen fra MIS Recycling.

Roskilde Dyrskue arbejder fortsat på at holde dyrskue "som sædvanligt" og forbereder sig på, at der kan komme restriktioner, hvis det bliver muligt at åbne op.

- Vi tænker i mange forskellige scenarier og overvejer mange forskellige muligheder for at gøre Roskilde Dyrskue til et sikkert og godt arrangement, hvis vi, som vi håber og tror, får muligheden for at holde dyrskue i 2021, siger sekretariatschef Charlotte Frimer Petersen, som glæder sig meget over udvidelsen og den store interesse for maskinudstillingen.