Lyt til artiklen:

Nu kan du lease en robotplæneklipper

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

Fra Husqvarna kommer nu muligheden for at lease en robotplæneklipper i stedet for at købe den kontant.

Ordningen hedder Husqvarna Lease Plus, og den er en pakkeløsning, hvor du leaser en Husqvarna Automower efter eget valg til en fast månedlig pris. Med i prisen er installation af en Automower inklusiv kabellægning, årlig service og softwareopdatering, vinteropbevaring og originale Husqvarna-knive hvert år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Leasingperioden er for tre år, og du vælger selv, hvilken af de mange Automower-modeller, du ønsker at lease.

rich-media-2
Ordningen inkluderer vinteropbevaring. Pressefoto.

Det bliver ikke nemmere

- Med Lease Plus fjerner vi eventuelle meromkostninger for vores kunder. I stedet kan du ved at lease en Automower med service kombineret med månedlige afdrag. Det er sidste gang, du klipper græsset - eller bekymrer dig om eftersyn og vedligeholdelse, fortæller Michael Schösser, salgsdirektør for Husqvarna Danmark.

Baggrunden for at tilbyde leasing er, at Husqvarna gerne vil gøre det nemt og budgetmæssigt overkommeligt for brugerne at nyde kvaliteterne ved en robotplæneklipper.

- Vi vil gerne tilbyde vores kunder en ny og bekvem måde at få Husqvarna Automower-oplevelsen på. Du skal blot besøge en af vores forhandlere og beslutte dig for model, så klarer vi resten.

Køb eller lej en ny

Efter leasingperioden kan du vælge at købe den leasede Automower til restværdien efter de tre års leasing. Alternativt kan du bytte den og opgradere til en ny model og leasingaftale. Det er planen, at de robotplæneklippere, der kommer retur til Husqvarna, bliver renoveret og gjort klar til en ny bruger. På denne måde forlænges produktets livscyklus.

rich-media-4
Du slipper også for nedlægning af kabel. Pressefoto.