Lyt til artiklen:

AB Lauridsen og Sønderup udvider samarbejdet

00:00
Hastighed: ???x
01:19

Abonnementsartikel

AB Lauridsen Maskiner har taget hele programmet af Ferrari ind og er nu lager førende på en stor del af programmet. Søren Lauridsen fra AB Lauridsen Maskiner fortæller, at det passer som fod i en hose at tage maskiner fra Ferrari, Muratori og R2 ind.

- Vi oplever, at vores kunder har brug for denne type maskiner. Vi har de seneste år solgt en del maskiner fra Sønderup Maskinhandel og har nu besluttet, at det var tid til at have et fast sortiment hos os. Samtidig har vi oprustet med Rasmus Vestergaard, der kommer med en god erfaring fra branchen, så vi ser positivt på fremtiden og glæder os til at kunne tilbyde vores kunder Ferrari, Muratori og R2, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Med de nye produkter har man nu efter egne ord alt, anlægsgartneren skal bruge for at kunne anlægge græs og så videre.

- Vi er super stolte over at AB Lauridsen Maskiner har valgt at tage vores maskiner ind. AB Lauridsen Maskiner har jo mange år har været en stærk forhandler i entreprenørsektoren. Og at de har valgt os som samarbejdspartner kan vi kun være tilfredse med. AB Lauridsen Maskiner har også en hel suveræn beliggenhed med deres nye domicil ved motorvejen i Rønnede, siger Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel.