Red sommeren og deltag i konkurrencen om at vinde en Husqvarna Automower 415X til 17.999 kroner.

Så er det nu, hvis du vil gøre en indsats for at slippe for græsklipningen hele sommeren. Den nye præmie i Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence er nemlig intet mindre end en Husqvarna Automower 415X.

Der er tale om den nyeste generation af robotplæneklipper fra producenten, og Automower 415X er en højtydende model i X-line serien, beregnet til mellemstore plæner.

Plæneklipperen er egnet til at klippe komplekse græsarealer op til 1.500 kvadratmeter, og den har funktioner som systematisk passageklipning for en perfekt klipning af smalle passager og nem håndtering af skråninger med hældning op til 40 procent.

Tyverisporing

Maskinen kommer med elektrisk betjent klippehøjdejustering - fra 20 - 50mm, frostsensor og vejrtimer, og som en del af premium X-line sortimentet har modellen også funktioner som Automower Connect med GPS tyverisporing og GPS-assisteret navigation, så du hele tiden kan holde dig opdateret. Fra mobilen kan du spore, interagere og holde dig opdateret, uanset hvor du befinder dig i verden

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Og hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Automower 415X er sponsoreret af Husqvarna og har en vejledende udsalgpris på 17.999,00 kr. inklusiv moms

Vinderen udtrækkes den 3. maj og offentliggøres på Facebook.

rich-media-1
Automower 415X. Pressefoto.