Lyt til artiklen:

Bliv ejer af en campingplads for under 2,5 millioner

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Det er ikke hver dag, at der kommer en campingplads til salg for under 2,5 millioner kroner. Men det er der nu. Der er tale om campingpladsen Elsegårde Camping tæt på Ebeltoft, og det er ejendommægler Home Ebeltoft - Syddjursskæden, der nu har den attraktive campingplads til salg for helt nøjagtigt 2.495.000 kroner.

Campingpladsen tilhører Niels Peter og Bodil Diget, der har drevet den i mange år. Pladsen ligger i Elsegårde, som befinder sig fem kilometer fra den populære sommerhusby Ebeltoft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge salgsopstillingen udgør arealet på Elsegårde camping 17.571 m2 og campingpladsen ligger i et skønt naturrigt område tæt på havet.

rich-media-2
Elsegårde Camping er til salg for under 2,5 millioner kroner. Foto: Home Ebeltoft - Syddjurs.

Masser af faciliteter

Elsegårde Camping har 92 Pladser og 16 hytter/lejligheder til overnatning med mere og et samlingsrum til 50 personer. Hertil kommer servicefaciliteter med blandt andet familierum, vaskeri og tørreplads., butik med specialiteter, boldbane og meget mere.

Nye regler for autocampere

Se også:

Nye regler for autocampere

Og sælgerne har været glade for at drive campingpladsen.

- Det har været en god tid, det har det helt sikkert. Vi har haft rigtig mange gode turister. Alle slags folk fra alle dele af verden, siger ejer Bodil Diget til TV2 Østjylland, men tilføjer, at hun og manden "har haft vores tid her".

Ifølge TV2 Østjylland er Elsegårde Camping en ud af mange campingpladser i Syddjurs Kommune, som er et efterspurgt ferieområde i især sommerhalvåret, og pladsen er især kendt for at være fyldt med flotte blomster.

rich-media-5
Campingpladsen ligger i et skønt naturrigt område tæt på havet. Foto: Home Ebeltoft - Syddjurs.