Lyt til artiklen:

Have & Landskab nærmer sig rekordniveau

00:00
Hastighed: ???x
02:40

Abonnementsartikel

Med lige så stor rift om standpladserne som i 2019 er der masser af fremtidstro hos fagudstillingen Have & Landskab, som vil åbne som planlagt for den samlede, grønne branche den 25. til 27. august.

- Det summer af virketrang derude, og vi nærmer os det antal udstillere, som vi havde på samme tidspunkt før sidste udstilling, der ellers også var historisk højt. Det vidner om, at virksomheder, fagfolk og hele branchen ser frem til at kunne mødes igen på Have & Landskab og ser lyst på fremtiden, fortæller udstillingsleder Dina Overgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af dem som glæder sig til sommerens grønne samlingspunkt er værkstedsleder Søren Andersen fra Herning Kommunes Center for Drift og Service. Han er mere end klar til at tage med kollegaerne til Have & Landskab og regner med, at de vil komme en busfuld med 40-45 ansatte.

- Vi vil gerne skubbe mange af beslutningerne ud i det yderste led, og det kræver jo noget inspiration, at man kan tale om løsningerne og prøve maskinerne. Derfor skal vi være på Have & Landskab og dyrke den faglige interesse, for det er jo en meget stor faglig udstilling, hvor der også er beplantning, belægninger og alt muligt andet, siger Søren Andersen og forklarer, at medarbejderne selv vælger, om de vil bruge en fridag på turen, mod at kommunen betaler for bus og forplejning med videre.

Søren Andersen er med i udstillingens Advisory Board, som er med til at rådgive og udvikle Have & Landskab. Her har han blandt andet skubbet på for, at der kommer flere spisesteder på udstillingen.

Næsten 200 udstillere klar allerede

Interessen for HL21 kan ses direkte på udstillerlisten. Udstillingsområderne Torvet, Parken og til dels Strøget er allerede ved at være udsolgt, men der er stadig pladser tilbage, understreger Dina Overgaard og påpeger, at HL21 giver nye muligheder for at udstille på nye pladser. Med den nye indgang i vest, henover gårdspladsen på Jernbjerggård, vil der være ny mulighed for at udstille, da udstillingen på den måde har fået et nyt "mini-strøg".

- Vi har pt. solgt 180 stande, og der er stadig gode pladser tilbage. Trangen til at komme ud og møde branchen er stor, så jeg tror, at vi godt kan forvente flere henvendelser fra tidligere men også nye udstillere, når vi kommer længere frem på foråret, siger Dina Overgaard og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Om vi når vores vores mål om 12.000 gæster og omkring 300 udstillere er for tidligt at sige, men vores ambition dog altid at gøre det bedre end den seneste udstilling. Derfor vil jeg samtidig gerne understrege, at vores fokus som altid er at præsentere hele faget for hele paletten af viden, løsninger og produkter og dermed sikre, at fagligheden er i centrum - både i forhold til gæster og udstillere.