Lyt til artiklen:

Ny forhandler af Schäffer læssemaskiner

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Brøndby-firmaet Henrik A. Fog A/S er blevet forhandler af Schäffer læssemaskiner.

- Vi har valgt at blive Schäffer-forhandler, fordi mærket har en førende position på markedet. Rent faktisk mener jeg, at Schäffer er det bedste mærke indenfor læssemaskiner. Så hvorfor ikke tage det bedste mærke, når vi nu fik muligheden, siger Karsten Fog, ejer og direktør hos Henrik A. Fog A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Schäffer har et meget bredt program indenfor læssemaskiner med den røde serie til landbrug og den gule serie til entreprenører med videre. Med det kundeunderlag, vi har, med især entreprenører, kommuner og boligselskaber samt landbrug og fritidslandbrug, har vi valgt at være lagerførende i både den røde og gule serie med maskiner op til fire tons, tilføjer Karsten Fog.

rich-media-2
Kristian Helms fra Schäffer-importøren Helms TMT-Centret A/S, der ses til venstre, og Karsten Fog, ejer og direktør hos den nye Schäffer forhandler Henrik A. Fog A/S, Brøndby, bekræfter på god corona-vis deres nye samarbejdsaftale. Til højre ses sælger Martin Christensen fra Henrik A. Fog A/S. Pressefoto.

Vægt på god service

Karsten Fog er sikker på, at firmaet passer godt sammen med Schäffer importøren, Helms TMT-Centret A/S, i måden at drive forretning på, og han glæder sig til samarbejdet.

Det samme gør Kristian Helms, der er CEO hos Helms TMT-Centret A/S.

- Når vi har valgt Henrik A. Fog A/S som Schäffer forhandler, så skyldes det først og fremmest et ønske om at styrke Schäffer's position i Storkøbenhavn og udvide kendskabet til Schäffer blandt de kundegrupper, som Henrik A. Fog A/S arbejder med. I øvrigt råder de over branchens bedste værksted i Storkøbenhavn, mener han.

Hurtigere service

- Henrik A. Fog A/S har deres værksted centralt placeret i Brøndby. Det giver mulighed for endnu hurtigere service til de Schäffer-maskiner, der kører i hovedstadsområdet, siger Kristian Helms, som også lægger vægt på, at deres nye samarbejdspartner har et stort netværk og egne importprodukter, som de de nu kombinere med Schäffer-maskinerne.