sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Møbler af genbrugsmaterialer

00:00
Hastighed: ???x
02:22

Abonnementsartikel

Med genbrugstræ er det muligt at lave både unikke og rustikke møbler, hvor materialernes sjæl og patina bevares. Hos https://kabeltromlen.dk har de opdaget lige netop dette, og passionen for genbrugstræ afspejler sig i de unikke møbler med hvert deres rustikke udtryk. Hos kabeltromlen har de oplevet massiv efterspørgsel på deres møbler, da ingen af møblerne er ens, og fordi de giver gamle materialer et nyt liv. Der findes forskellige møbler af genbrugstræ blandt andet spiseborde, haveborde, hylder eller blomsterkasser til forårets projekter i haven.

Kabeltromle borde

Kabeltromle borde passer ind i de fleste hjem, hvor de stjæler størstedelen af opmærksomheden i rummet med deres smukke udtryk. Bordene er især populære i den nordiske indretningsstil, hvor det rustikke og stilrene udtryk forenes. Efterspørgslen på bordene er ikke blevet mindre af, at intet bord er ens. Det betyder altså, at ingen kabeltromleplader er identiske, så du kan sikre dig, at ingen har et bord magen til dit. Hvis du ønsker dig et nyt spise- eller sofabord, kan et kabeltromle bord være et møbel du skal udforske. De adskiller sig fra de populære plankeborde grundet materialet, men i stilen minder bordene om hinanden. Innovative og bæredygtige møbler er værd at holde øje med, da der oftest er en passioneret håndværker bag. Går man ind for upcycling, bidrager man til en mere bæredygtig fremtid, som mange i dag vælger at støtte op omkring.

Gør-det-selv projekt

Tænk hvis dit byggeprojekt i baghaven kunne inspirere andre? Der er mange muligheder for at bruge din fritid på et hvilket som helst byggeprojekt, der kan skabe værdi for både dig selv og for andre. Har du en god ven, en bekendt eller et familiemedlem, som har træ eller andre materialer, som alligevel skal smides ud? Så kan du udnytte det. Hvis du ser en værdi i den grønne omstilling, og kan lide at bruge hænderne, skal dit næste byggeprojekt måske omhandle upcycling. Når du upcycler bruges materialer, som egentlig skulle være smidt ud, til at skabe noget. På den måde kan du være med til at puste liv i materialer uden en fremtid. Du kan bygge en bænk, hylder, borde, stole og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad dit næste gør-det-selv projekt kan være. Ved at bruge genbrugstræ kan du være med til at udnytte naturens materialer til fulde.