sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Guide: Hvad kan dine børn lave under lockdown?

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Abonnementsartikel

Så har vi tips og råd klar til netop dig.

De ti arme

Det kræver meget som forældre, i en tid med COVID-19, at holde børnene i gang, og børnene kan hurtigt kede sig, hvis det samme sker hver evig eneste dag. Man ville nogle gange ønske at man som forældre havde ti arme, men det er desværre ikke blevet opfundet endnu. Det kan til tider være let at sætte børnene foran fjernsynet, men børnene skal også aktiveres. På BlueCity.dk kan du anskaffe en brugt tablet, som kan give dine børn en mere aktiveret hverdag. Det lyder måske uansvarligt, og mange mener at den teknologiske udvikling har hæmmet børns lyst til at lege ude i det fri og være mere aktive. Dette er dog forkert, for på en tablet kan man downloade masser af spil, som kan aktivere dine børn i hverdagen.

Skattejagt på tablet

Vi kender alle til den fysisk skattejagt med kuglepen og papir, men har du nogensinde hørt om skattejagt ved brug af tablet? Denne aktivitet er blevet en særdeles populær måde at aktivere børnene på. For at komme i gang skal du downloade en app, en app der kan anbefales er GeoCaching, men der findes utallige, så man kan vælge alt efter behov og præferencer - men via disse apps, skal børnene bruge deres kreative sanser og lave deres helt eget skattejagt spil. De skal bruge deres hjerne til logik og kreativitet, samtidig med at de kommer ud i den friske luft og kan lege med kammerater på en sikker og fornuftig måde.

Apps med læring

Udover sjove spil og aktiviteter, kan det også være en god ide at kigge på apps, som indeholder læring. Det kan være alt fra naturvidenskab, fremmedsprog eller måske ønsker dit barn at blive bedre til at tegne. Der er uendelige mange apps, som man kan downloade til sine børns behov og ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan som forældre, med god samvittighed, stikke en tablet i hånden på dit barn og via den give dem en mere aktiv hverdag - for ja, det er svært at få børnene aktiveret, når ens arbejde, pligter og andre projekter skal ordnes i døgnets alt for få timer.